Обо мне

Моя фотография
Височанська Галина Миколаївна 01.05.1976 р.н. Заступник директора Гірського НВК (ЗОШ І-ІІІст.- ДНЗ) Миколаївської райдержадміністрації Львівської області, вчитель математики вищої категорії. Закінчила Дрогобицький державний педагогічний університет у 1998 році. Моє педагогічне кредо "Знання лише тоді знання, коли вони отримані зусиллями розуму, а не пам’яті".

пятница, 11 декабря 2015 г.

Яценюк назвав реформу середньої освіти пріоритетом

Прем’єр-міністр Арсеній Яценюк вважає реформу середньої освіти першочерговою. На цьому він наголосив під час проведення години уряду у парламенті, окреслюючи цілі Кабінету Міністрів на 2016 рік.

«На 2016 рік, наші цілі, перше - це освітня реформа. Це реформа в першу чергу середньої освіти, як базової освіти. Ми багато чого зробили в реформі вищої освіти. Але середня освіта є базою для того, щоб українська молодь мала майбутнє, для того щоб українська держава мала освічений і сильний український менталітет для продовження економічних реформ», - сказав Яценюк.

Він також визнав, що у 2015 році реформа середньої освіти не здійснювалась.

«Також я визнаю, що в реформі середньої освіти у 2015 році було зроблено дуже мало. І це є наша спільна відповідальність, в першу чергу уряду України», - зазначив прем’єр, звертаючись до парламенту.

2 комментария:

  1. Вітаю усіх відвідувачів даного блогу! Хочу залишити відгук про шановну Височанську Галину Миколаївну. Гірський НВК (раніше Гірська ЗОШ) закінчила ще у 2011 році. Протягом 10-11 класу мені пощастило працювати з Галиною Миколаївною. Це дійсно Вчитель, вчитель з великої букви. Це людина, в якій поєднані строгість та розуміння, вимогливість та вміння підтримати та порадити. Галина Миколаївна-майстер своєї справи, Педагог!Ти безсумніву вивчиш, що таке теорема Вієта, де застосовуються інтеграли та логарифми, а особливо розвинеш фантазію при проходженні стереометрії. Дякую Галині Миколаївній за хорошу підготовку, завдяки якій я успішно здала ЗНО та поступила в омріяний ВНЗ!

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Дякую за добрі слова. Бажаю великих злетів! Ти молодець

      Удалить