Обо мне

Моя фотография
Височанська Галина Миколаївна 01.05.1976 р.н. Заступник директора Гірського НВК (ЗОШ І-ІІІст.- ДНЗ) Миколаївської райдержадміністрації Львівської області, вчитель математики вищої категорії. Закінчила Дрогобицький державний педагогічний університет у 1998 році. Моє педагогічне кредо "Знання лише тоді знання, коли вони отримані зусиллями розуму, а не пам’яті".

пятница, 11 декабря 2015 г.

Навчання в Польщі

Як отримати гарантії при вступі до польського вишу

Сьогодні на освітньому ринку України працюють достатньо багато фірм та організацій, які пропонують українцям європейську освіту в Польщі. Більшість із них не є компетентними у цьому питанні, хоча зовні виглядають дуже солідно. Тому процес вступу до польського навчального закладу у деяких абітурієнтів проходить не за тим сценарієм, що був спланований раніше.

З року в рік до офісів «ОсвітаПоль» звертається все більше ошуканих студентів, які у відчаї звертаються за терміновою допомогою.

Окреслимо основні проблеми студентів, які довірились гарній рекламі та низькій ціні некомпетентних або відверто шахрайських фірм:

А) Вступ до ВНЗ в Польщі. Останнім часом суттєво змінилися вимоги навчальних закладів Польщі щодо вступу. Для того, щоб володіти і розуміти усіма нюансами цього процесу, необхідно мати добре налагоджену співпрацю з приймальними комісіями польських університетів. У разі невиконання формальних вимог комісії або їх несвоєчасного виконання, вступ може затягнутись або взагалі бути проваленим.

Б) Візова проблема. Щороку отримати візу до Польщі стає все складніше. По-перше, існують суворі вимоги до належного оформлення пакету документів. По-друге, це величезні черги до візових центрів та консульств. Враховуючи довгі черги, якщо з пакетом документів буде хоча б не значна проблема, то своєчасно візу студент не отримає.

В) Підтримка студентів на початковому етапі. Це дуже важливий аспект, оскільки з вирішенням перших побутових та академічних питань студент не завжди може справитись самотужки. Так, наприклад, елементарне оформлення довготривалого проїзного квитка на всі види транспорту потребує звернення до відповідного органу місцевого самоврядування. А щоб поповнити коштами цей квиток, потрібно звернутись в зовсім інше місце. Хоча є і набагато важливіші питання, що стосуються статусу перебування студента в Польщі і потребують негайного термінового вирішення.

Освітня програма «ОсвітаПоль» гарантує своїм учасникам поступове проходження усіх етапів вступу до польських вищих навчальних закладів без проблем і затримок. Завдяки авторитету у польському академічному середовищі програма за роки своєї діяльності не мала випадків відмов у вступі до обраних абітурієнтами університетів.

Маючи величезний досвід та багаторічні напрацювання, «ОсвітаПоль» гарантує належне оформлення пакету документів для отримання візи та своєчасний запис на їх реєстрацію, а вже після вступу всі перші кроки у новій країні програма та студент пройдуть разом.

В Освітній програмі «ОсвітаПоль» наполегливо радять усім абітурієнтам та їх батькам бути дуже обачливими, обираючи організацію, що допоможе вступити до польського вищого навчального закладу. Обов’язково перевіряйте досвід фірми, відгуки про неї, та наявність сертифікатів і дозвільних документів. Звертаючись до професіоналів, ви заощадите не лише кошти, а й дорогоцінний час.

Отримати професійну консультацію з усіх питань, що стосуються прийому на навчання до університетів Польщі, отримання польської візи, а також вивчення польської мови в Україні та Польщі, ви можете за телефоном програми «ОсвітаПоль» - (044) 200-28-40.

1 комментарий:

  1. Я рекомендую скористатись послугами центру вивчення і сертифікації польської мови Inozemna Mowa – допоможуть і мову вивчити, і визначитися із вибором навчального закладу, якщо потрібно, і екзамен на державний сертифікат пройти можна.

    ОтветитьУдалить